Bedrijfsevenement


Bij een bedrijfsevenement denk u als eerst aan teambuilding, sport, fun, entertainment en lekker eten. Dit alles is mogelijk bij Nelis Events! Van een 6 kamp of een aantal samengestelde activiteiten met lunch tot een heel thema feest met diner en entertainment voor uw bedrijf!
K
We willen graag de meest passende locaties en activiteiten voor u bij elkaar brengen. De catering vinden wij heel belangrijk en we hebben een diversiteit aan artiesten, (ex)topsporters en trainers . Wij bieden een aantal locaties in Noord Holland en een prachtige locatie in de Belgische Ardennen aan waar dit allemaal mogelijk is, maar we komen natuurlijk ook graag bij u langs om te kijken of al dit spektakel op uw eigen terrein plaats kan vinden.
Tafeltuin_rond

Natuurlijk hebben wij ook veel ervaring met het vinden van mooie locaties in de buurt van de klant. Door ons brede netwerk in te zetten kunt u er van uit gaan dat de locatie top is en dat u begeleid zal worden door specialisten die een uitdagende, inspirerende of spectaculaire bijdrage kunnen leveren aan uw evenement.

 

Voorbeeld:
U wilt de offerte naar die ene grote klant zo graag de deur uit doen, maar mist u nog net die ene activiteit die hen over de streep zou kunnen trekken? Wat denkt u ervan om daar een van onze exclusieve activiteiten aan toe te voegen? Een goed voorbeeld hiervan is een klimtoren, die we geheel naar uw bedrijfsuitstraling opbouwen. Dit kunnen wij doen door onder andere de banner geheel naar uw wensen te laten bedrukken.(29 meter2 of 58 meter2). Hiermee is de klimtoren niet alleen een aanvulling op uw event, maar ook nog eens een reclamemast van 7,5 of 9 meter hoog!Klimmuur_rond

Onze toplocaties zijn:

  • Amsterdam
  • Spaarnwoude/IJmuiden
  • Den Helder
  • Alkmaar
  • Den Oever
  • Noordwijk
  • Bure (Tellin) BE

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail