More

Instructie

Uitleg geven hoe je iets moet doen bijvoorbeeld een capoeira-beweging. Buitensport instructies, zwemles, voetbaltrainingen, het begeleiden van sport en spel enzovoorts. Maar ook instructies hoe je iets bediend, bijvoorbeeld een blower van een springkussen of de besturing van een terreinwagen. …lees meer.

Presentatie

Een sportevenement heeft een commentator nodig, jouw jubileum of opening heeft een gastheer nodig, kortom Nelis Events kan presenteren, becommentariëren, begeleiden, en aan elkaar praten. …lees meer.

Organisatie

tentenHet regelen van alle benodigdheden van jouw evenement. Hier gaat het onder andere om de materialen (zelfs het strand kan bij je op het terrein worden gebracht), de veiligheidszaken (zoals dranghekken of duikers in het water), de faciliteiten (zoals mobiele toiletten of fietsenstallingen) en ook het entertainment zoals een leuke coverband op een podium met een geluidsinstallatie. Nelis Events heeft het natuurlijk niet allemaal in de schuur klaar staan, maar we kunnen het wel voor je regelen en het op het juiste moment op de juiste plek laten samenkomen. …lees meer.

Rondjes4

Court Managing

International Court Manager en Sand Artist.
Court-managing Beach Sports Courts. Beachvolleyball, Beachtennis, Beachsoccer, Footvolley …lees meer

Adventure Park Builder

International Adventure Park Builder. Klimparken, Zip lines en Zip Line Rollercoaster…lees meer

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail