Actionsports

Net als bij Beachsports en Watersports is het bij Actionsports mogelijk een zeskamp combinatie te maken van verschillende activiteiten.

Gemotoriseerd

Quadrijden


Quadrijden-rond

Een quad is een gemotoriseerd voertuig met vier wielen (vandaar ‘quad’) wat bestuurd word als een motorfiets. Ze bestaan in verschillende maten met, net als motor, verschillende kracht. …lees meer.

Hummerrijden

Een Hummer is een indrukwekkend grote terreinwagen met een breed chassis en een sterke motor, ideaal voor offroad rijden. In het Amerikaanse leger wordt de Hummer gebruikt als High Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle, afgekort tot HMMWV en verbastert door de miltiaren naar HUMVEE. … lees meer

Rib varen

In een rubber speedboot op hoge snelheid door het water racen. …lees meer.

Verdedigingssporten/Vechtsport

Capoeira

Capoeira is een spectaculaire Braziliaanse vechtkunst. Een verrassende mix van gevecht, dans en acrobatiek. Hoge trappen en prachtige acrobatische bewegingen vloeien in elkaar over, gespeeld op het ritme van traditionele capoeira-muziek. … lees meer.

Capoeira

Braziliaanse Jiu Jitsu

Grondgevechten waarbij je de tegenstander zo snel mogelijk probeert uit te schakelen …lees meer.

(Kick-)Boksen

Boksen is een tactische vechtsport waarbij ringinzicht, de coördinatie van voeten, ogen en handen centraal staan. Je bent deelnemer aan een clinic of een workshop, gegeven door zeer ervaren en inspirerende instructeurs. … lees meer over boksen.

Judo en Karate

Bij judo help je je tegenstander zich niet te bezeren, je leert eerst te vallen. Een wisselwerking tussen aanvallen en verdediging. Karate is wat harder, een full-contact sport. …lees meer over judo en karate.

Schermen

Een actieve en leerzame kennismaking met de schermsport. SchermenNa het oefenen van de belangrijkste basistechnieken en -tactieken gaan de deelnemers met elkaar het duel aan. Uitermate geschikt als vergaderonderbreker of tijdens teamdag of bedrijfsuitje. … lees meer.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail