Organisatie

Hierbij moet u denken aan het volledig regelen met alles erop en eraan, tot een specifieke deeltaak regelen en realiseren. Ik treed op als eventmanager en zorg dat alles wat bij het organiseren van een evenement komt kijken  (van klein tot groot, van sport tot muzikaal) in goede banen word geleid en op het juiste moment is geïnstalleerd en werkt.

Rondjes4Niet alles kunt u zelf weten. Ik kan de spil ik uw organisatie zijn doordat ik kan putten uit een breed netwerk van organisaties, personen en bedrijven die ik kan samenbrengen.

Locaties

Wat is er te weten van een locatie? Nou ten eerste waar zou het kunnen wat ik wil? En wat is er verder voor nodig om het allemaal op te tuigen? Bijvoorbeeld de aankleding, de omheining, de sfeer attributen de catering. En ook de logistiek: hoe krijgen we alles op dat stukje strand tijdens ons bedrijfsuitje?

Facilitair

Zaken waar u misschien niet als eerste aan denkt zoals mobiele WC installaties (Dinky’s) of een fietsenstalling, dranghekken. Maar ook personeel voor achter de bar, of voor bij het springkussen. Wat denkt u van de bewaking van een evenmententerrein? Faciltair kan Nelis Events u van alles bieden, niet onbeperkt, maar op een breed vlak heb ik veel ervaring met het regelen en organiseren van faciliteiten die uw feest, of evenement mede tot een succes maakt.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail