Specials

Special D: Indoor baanwielrennen en wandklimmen

Nelis Events biedt een waanzinnig arrangement aan voor een scherpe prijs! U gaat indoor baanwielrennen in het Sportpaleis en wandklimmen in Klimcentrum Alkmaar. Klimcentrum Alkmaar is een grote indoor klimhal met ruim 75 verschillende routes. De hal is gevestigd in het pand van Dynamic Fit net buiten het centrum van Alkmaar. Sportpaleis Alkmaar is een van de drie overdekte wielerbanen in Nederland. De wielerbaan heeft een lengte van 250 meter en is 6,5 meter breed met een maximale hellingshoek van 42° in de bochten. Het middenveld van de wielerbaan is 2000m2 en kan gebruikt worden voor zaalsporten, zoals volleybal en zaalvoetbal. Rondom Sportpaleis Alkmaar ligt een mountainbike parcours van ruim twee kilometer lang.
De activiteit bestaat uit een clinic van 90 minuten baanwielrennen en 90 minuten klimmen. De deelnemers verplaatsen zich d.m.v. een mountainbike vanaf het Sportpaleis naar het Klimcentrum. De locaties liggen zo’n 2,5 kilometer uit elkaar en zijn daarom prima te doen op de fiets. Tevens is het meteen een warming-up voor het klimmen. Natuurlijk kunnen we ook “segways” of andere super coole vervoersmiddelen verzorgen tegen meerprijs.
De klant heeft nog een extra optie om hier een uur bowlen aan toe te voegen bij Victorie Plaza Bowling dat op loopafstand van het Sportpaleis ligt, een strandactiviteit op het strand van Egmond of een clinic schermen in de zaal van het Sportpaleis. De combinatie van spectaculaire activiteiten, de ambiance van het verblijf en de uitstekende horeca mogelijkheden, maken van ieder groepsuitje een onvergetelijk evenement.

Neem contact met ons op, om meer te weten te komen over deze Special.

Special C: Belgische Ardennen

Buitensport en actieve groepsarangementen in de Belgische Ardennen is er voor jong en oud, voor bedrijven, scholen en verenigingen, vrienden of families. Ieder programma wordt door Nelis Events graag voor u op maat gemaakt.

Een bezoek aan de Belgische Ardennen is in elk seizoen bijzonder. Vakantiepark Parc La Clusure is gelegen in het hart van de Belgische Ardennen in een prachtige vallei aan de oevers van het riviertje de L’Homme. De unieke ligging geeft u het echte ”Ardennen gevoel”. In het hoogseizoen is Parc La Clusure de ideale gezinscamping. In het voor- en na seizoen genieten jonge gezinnen en 50 plussers van de rust en ruimte, maar ook familie en vriendengroepen komen graag in deze periode bij ons genieten van een actief weekend in de Ardennen. In de lente zijn de rivieren op haar ruigst en is het fantastisch buitensporten. Met de intrede van de herfst veranderen de bossen in een prachtige kleurenparadijs en nodigt de omgeving uit heerlijk te wandelen of mountainbiken en is het mogelijk ‘s nachts te luisteren naar de burlende herten in het bos. Overnachten kan in tenten, luxe stacaravans en in sfeervolle Bungalennes.

De buitensportactiviteiten in combinatie met het verblijf en de uitstekende horeca mogelijkheden, maken van ieder groepsuitje een onvergetelijk evenement. U kunt o.a. kiezen uit de activiteiten: buks- en boogschieten, mountenbiketocht met instructeur, hike met instructeur, kanovaren, speleologie, paintballen, aquaballen, quad rijden, klimmen/abseilen. Ook stellen we teambilding zeskampen samen met als thema expeditie Robinson en more..

Neem contact met ons op, om meer te weten te komen over deze Special.

Special B: Beach Events

sportteventEen beachvolleybal- of beachsoccer court op locatie. Heeft u weleens gedacht aan een bedrijfs- of sportevenement op uw eigen terrein, bijvoorbeeld op de parkeerplaats van uw bedrijf? Nelis Events kan het strand naar u toe brengen, zodat u een heus beachvolleybal- of beachsoccer toernooi kunt houden met uw medewerkers of relaties. Ook is het mogelijk om een vip arrangement te boeken op een van onze locaties van de City Beach Tour of een van onze locaties van Beach Soccer Bond Nederland. Deze meerdaagse evenementen op A locaties verlenen zich uitstekend om een toernooitje te spelen. En wat is er dan leuker om officiële scheidsrechters, met internationale ervaring, van de KNVB/FIFA of NeVoBo uw wedstrijden te laten fluiten! Waar u daarna lekker met de blote voeten in het zand onder genot van een hapje en een drankje ontspannen kunt netwerken. Natuurlijk kan dit alles aangevuld worden met clinics, workshops, activiteiten en een podium vol met bekende artiesten, motivators of (ex)topsporters. Een uitstekende catering mag bij zo’n evenement niet ontbreken. Enkele locaties zijn: Amsterdam, Amstelveen, Alkmaar, Huizen, Brouwersdam, Scheveningen, Eindhoven en more..

Neem contact met ons op, om meer te weten te komen over deze Special.

Special A: Titanic

Vrijeval

Ervaar de val vanaf ongeveer 15 meter in een boot. Deze speciaal ontworpen boot ziet u vaak hangen op de achterkant van schepen of offshore platformen. Geniet van het speciale onderbuik gevoel tijdens het loskomen. Met een geselecteerd groepje een vrije val maken met een vrije valboot, of als onderdeel van een spectaculair bedrijfsuitje of een dagje teambilding.

Zeesurvaival

In 1912 is het alom bekende schip ‘Titanic’ gezonken en zijn er vele mensen helaas overleden, doordat er niet genoeg reddingsmiddelen waren.De vrije valboot is 1 van de middelen waarmee je van de hedendaagse schepen kan ontsnappen.

De activiteit vrije val boot is ideaal voor uw team-uitje als u op zoek bent naar iets speciaals of uitdagends. In deze 3 uur durende activiteit nemen we u mee langs de wereld van veiligheid, verschillende boten en de situaties wanneer deze boten gebruikt worden.

Na deze theoretische sessie zullen jullie ervaren hoe het is om te zitten in de speciale stoelen en krijgen jullie uitleg hoe het werkt en om hem te lanceren met als subliem hoogtepunt de val  van ongeveer 15 meter. Deze activiteit is erg goed te combineren met bijvoorbeeld overleven op zee, GPS tocht, skaten of suppen en more..

Neem contact met ons op, om meer te weten te komen over deze Special.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail