Instructie

KAAls (Hoofd)instructeur in de (buiten)sport ben ik in staat om de bediening of het gebruik van toestellen, voertuigen, of andere uitrustingsstukken over te brengen op degenen die het moeten gaan gebruiken of toepassen. Ervaren in het geven van instructies, het begeleiden, coachen en ondersteunen van individu en van groepen. Bij het Quadrijden leg ik bijvoorbeeld uit hoe de bediening werkt: gas, rem, versnelling en  hoorhet stuur. Maar ook wat de procedures op de baan op het parcours zijn, bijvoorbeeld voor het geval er een opstopping buiten het zicht van aankomende quad rijders is.

INstructie1Maar voor je kan powerkiten heb je ook de nodige instructies nodig die je instaat stellen om van deze sensationele activiteiten vollop te kunnen genieten.

Op sportgebied betekent dat dat ik met mijn vele vaardigheden en ervaring op moet kunnen treden als instructeur, trainer en coach. Ik heb mijn diploma’s gehaald voor Life-Quard, EHBO en BHV en beoefen vele sporten zoals capoeira, boksen, turnen, voetbal, buitensporten, inlineskaten, suppen en medisch zwemmen. Met uitleg en instructies voor sport, fitnesstoestellen en het fitnessen zelf en (aqua) aerobics geef ik probleemloos hulp bij het plezier hebben van sport, welke dan ook.Skates

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail