Raften

RaftActieBrandingraften is een raftdiscipline die is ontstaan bij gebrek aan wildwater rivieren in Nederland. In een korte tijd is het brandingraften zeer populair geworden en wordt als minstens zo spectaculair gezien.
Voordat je de strijd met de branding aangaat trek je eerst je wetsuit aan. Gewapend met een peddel en de raft ren je de woeste branding in. Daar aangekomen probeer je in de raft te klimmen. Zo makkelijk is dit nog niet en het levert meestal lachwekkende momenten op.
Om de branding te verslaan is teamwork een must, de telling 1, 2, 1, 2, links, rechts, links, rechts worden al snel als ritme gebruikt. Aan het einde laten jullie je aanspoelen om bij te komen van de strijd met de branding.

Rafting_beachOp een rubber opblaasboot, met één peddel per persoon varen op commando’s van de captain. Van boord gevallen? Je leert naast alle commando’s en technieken natuurlijk ook wat te doen als je net op het verkeerde moment je evenwicht verliest. Dan ben je ook afhankelijk van je teamgenoten.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail